Reabilitarea infrastructurii din mediul rural in judetul Mures

Guvernul Romaniei a alocat 9.559.000 lei in cadrul Programului de dezvoltare a infrastructurii din mediul rural (OG 7/2006). Prin H.G. nr. 856 din 1 august 2007, Guvernul Romaniei a aprobat alocarea de noi sume de la bugetul de stat pentru continuarea programului de reabilitare a infrastructurii din mediul rural.

Pana in prezent, in cadrul Programului de dezvoltare a infrastructurii din statiul rural, au fost finantate realizarea proiectelor tehnice pentru cererile de finantare declarate eligibile si au fost alocate, intr-o prima transa, sume necesare inceperii executiei.

Aceasta etapa de finantare, in valoare totala de 9.559.000 lei vizeaza, pe de o parte continuarea executiei pentru 28 de unitati administrativ teritoriale din judetul Mures, fiind alocata in acest sens suma de 7.333.000 lei, respectiv deschiderea finantarii executiei, in valoare de 2.226.000 lei in cazul unui numar de 14 unitati administrativ teritoriale din judet.

In judetul Mures, 63 de unitati administrativ teritoriale au fost declarate eligibile cu proiecte care vizeaza constructia, extinderea sau modernizarea retelelor de alimentare cu apa, a canalizarii si/sau statiilor de epurare, poduri, podete si punti pietonale, platforme de deseuri.

Sursa: Prefectura judetului Mures

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.