TenStep Romania aduce expertiza internationala in Managementul Proiectelor in Euroregiunea Vest

Solutiile de Management de Proiect marca TenStep sunt incepand de saptamana trecuta mai aproape de derulatorii de proiecte cu finantare europeana si de organizatiile ce vizeaza proiecte de investitii in Euroregiunea Vest.

TenStep Romania a incheiat la mijlocul saptamanii trecute, la Resita, un parteneriat prin care ii acorda Asociatiei Centrul de Afaceri Resita drepturi exclusive pentru promovarea si vanzarea serviciilor si produselor TenStep de instruire si consultanta in Managementul Proiectelor in Euroregiunea Vest, incluzand judetele Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis. 

Pilonul principal de expertiza al TenStep Romania consta in furnizarea de metode si instrumente, consultanta si training in Managementul Proiectelor pentru implementarea efectiva a proiectelor, fie ca acestea sunt finantate prin fonduri structurale sau private.

Clientul TenStep beneficiaza de avantajul dobandirii unei solutii integrate de Management de Proiect, unica pe piata romaneasca, ce ii livreaza toate instrumentele si cunostintele necesare pentru a-si implementa cu succes proiectele, printr-o abordare  complexa in continut, dar accesibila si simplificata prin intermediul uneltelor TenStep de Management de Proiect.

Prezente in piata in Romania din 2004, serviciile si produsele TenStep sunt concepute in baza principiilor flexibilitatii, adaptabilitatii si scalabilitatii, reusind astfel sa raspunda cu succes unei game largi si complexe de nevoi de instruire.

Flexibilitatea si adaptabilitatea permit ajustarea si modelarea componentelor serviciilor de instruire si consultanta TenStep in solutii menite sa indeplineasca cerintele specifice ale organizatiei client. La randul sau, scalabilitatea asigura identificarea celor mai performante solutii de instruire si consultanta in Managementul Proiectelor, indiferent de anvergura proiectelor.

Intreg portofoliul de programe de instruire TenStep este recunoscut de catre Project Management Institute (PMI), TenStep fiind primul furnizor de training din Romania abilitat, inca din 2004, drept Registered Education Provider (R.E.P.).

Aceasta abilitare asigura indeplinirea celor mai ridicate standarde internationale de livrare a programelor de training in Managementul Proiectelor si confirma profesionalismul instructorilor si consultantilor TenStep.

In plus, certificatele de participare la trainingurile TenStep sunt valabile pe plan international si dovedesc conformitatea programelor cu standardul PMBOK Guide Third Edition.

Varful de gama al portofoliului de servicii de instruire TenStep este programul TenStep PMP Exam Prep, ce se adreseaza managerilor de proiect si membrilor echipelor de proiect interesati sa se pregateasca pentru sustinerea examenului de certificare PMP, in cadrul unui program coordonat de autoritatea internationala in domeniu, Project Management Institute (PMI).

Programul TenStep PMP Exam Prep cuprinde 35 de ore de training intensiv, distribuite pe durata a 5 zile, si acopera cele 9 domenii de cunostiinte incluse in PMBOK Guide, Third Edition, care este inclus in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului.

TenStep Romania a anuntat recent organizarea, in Bucuresti, a unei noi sesiuni a programului TenStep PMP Exam Prep, in perioada 17-21 septembrie.
Pretul de participare la aceasta sesiune este de EUR 750 + TVA, inscrierile putandu-se face via e-mail la [email protected] sau telefonic la 031.105.09.09 pana la data de 31 august.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in alte 19 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office (PMO).

Pentru mai multe detalii vizitati TenStep.ro

Asociatia Centrul de Afaceri Resita este o organizatie neguvernamentala infiintata din anul 2000, al carei scop principal este dezvoltarea activitatii economice si a investitiilor in judetul Caras-Severin prin intermediul a doua structuri, respectiv  Centrul de Afaceri Resita (CAR) si Centrul de Formare Profesionala (CFP). Informatii suplimentare puteti accesa pe website-ul CAR.

Sursa: Redactie Managementul-proiectelor.ro, 13 august 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.