Training Managementul Proiectelor Finantate

Comisia Europeana a inceput finantarile din Fondurile Structurale si de Coeziune, prin semnarea Cadrului Strategic National de Referinta 2007 – 2013 si aprobarea a cinci Programe Operationale pentru Romania.

Procedurile de obtinere a unei finantari din fondurile europene sunt mult mai stricte incepand din primul an postaderare. Un punct cheie al evaluarii proiectelor este calitatea Managementului de Proiect, care trebuie sa fie unul competent.

Cunoasterea si aplicarea Managementului Proiectelor reprezinta o conditie a accesarii unei finantari din fondurile structurale alocate Romaniei, ca membra a UE, dar si o noua modalitate si filozofie de conducere a organizatiilor.

Prin participarea la acest curs veti sti care sunt cerintele obligatorii pentru aplicatiile aferente proiectelor de finantare din Fondurile Structurale si de Coeziune (FSC) in lumina ultimelor modificari intervenite.

De o importanta deosebita sunt:

– Definirea problemei in concordanta cu interventia;

– Eligibilitatea promotorilor si a cheltuielilor;

– Identificarea riscurilor si planul de rezolvare a acestora;

– Proiectarea bugetului si previzionarea fluxului de capital;

– Asigurarea cofinantarii.

Sesiunea de training va avea loc in perioada 17 – 19 septembrie 2007, la Bucuresti.

Actualii si viitorii manageri de proiect pot afla mai multe despre cum se identifica si se realizeaza proiectele de succes, care sunt tehnicile de planificare si organizare, care sunt cele mai bune metode de coordonare eficienta a echipei de proiect, despre fondurile europene, totul practic, usor de inteles si mai ales usor de aplicat, aleg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.