Fondurile UE nu sunt pentru mafie

Guvernul roman este responsabil pentru gestionarea corecta a fondurilor europene si pentru continuarea luptei anticoruptie, avertizeaza presedintele influentului grup al popularilor europeni din Parlamentul European, Joseph Daul.

“Este foarte important cine reprezinta Romania in Parlamentul European, pentru ca Romania are un interes direct, de exemplu la votarea bugetului pentru tara dvs. Trebuie sa existe oameni capabili, care sa fie acolo cand se vorbeste despre Romania”, aminteste Daul.

“Nu pot sa accept ca doar unii oameni corupti sa beneficieze de fondurile europene. Fondurile sunt pentru Romania, pentru imbunatatirea calitatii vietii romanilor, a infrastructurii, nu pentru mafie. Este foarte important ca Guvernul sa faca totul impotriva coruptiei. In cazul in care Comisia Europeana va constata ca sunt probleme mari, se poate intampla ca intr-o buna zi sa spuna ca nu mai trimite bani in Romania. Iar acest lucru ar fi catastrofal pentru romani”, sustine fostul presedinte al Comisiei pentru Agricultura din Parlamentul European.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.