Miercurea Ciuc: Sursele de finantare ale Uniunii Europene dupa aderare

Fundatia pentru Organizatiile Neguvernamentale Maghiare din Transilvania si Consiliul Judetean Harghita organizeaza a IX-a editie a conferintei Forum Civic – locul solidaritatii societatii civile cu tema “Sursele de finantare ale Uniunii Europene dupa aderare”.

Locul si data Forumului Civic: Miercurea Ciuc – Centrul de Studii “Jakab Antal”, 19 – 20 octombrie 2007.

Structura conferintei include sesiuni plenare, ateliere de lucru tematice, discutii facilitate. Prezentarile din sesiunile plenare vor fi axate pe tema principala a conferintei, iar atelierele vor fi organizate cu urmatoarele teme: Rolul organizatiilor neguvernamentale pe piata fortei de munca, Participare publica, Parteneriate, Pograme operationale, Finantari alternative.

Conferinta are ca scop si de a facilita dezvoltarea relatiilor intre organizatiile neguvernamentale ale minoritatii maghiare si ale majoritatii. Pe intreaga durata a conferintei asiguram traducere simultana, astfel realizam o transparenta si pentru cei care nu cunosc limba maghiara.

Prezenta dumneavoastra la conferinta ne-ar onora. In cazul in care doriti sa participati la conferinta, va rugam sa completati formularul de inscriere alaturat, si sa-l retrimiteti p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.