Panciu: Proiecte cu finantare nerambursabila la Primarie

Primaria Panciu a depus cinci proiecte spre a obtine finantare nerambursabila pentru rezolvarea unor probleme de tip comunitar.

Proiectele sunt depuse pentru Programul Phare 2005/2006, capitolul “Fondul de modernizare pentru dezvoltarea administratiei la nivel local”.

Primarul orasului Panciu, Ion Petre, a declarat ca prin cele cinci proiecte vor fi rezolvate probleme cu care se confrunta serviciul de voluntariat pentru situatii de urgenta, serviciul de gospodarire comunala si gestionarea deseurilor provenite din constructii si demolari.

Primaria a depus la Agentia de Dezvoltare Regionala Braila cinci proiecte prin care se urmareste dotarea si modernizarea serviciul de voluntariat pentru situatii de urgenta, serviciul de politie comunitara, serviciul de gospodarire comunala din cadrul Primariei Panciu. S-a depus un proiect pe mediu denumit Eco-Sistem Panciu, prin care se intentioneaza implementarea unui proiect de gestionare a deseurilor provenite din constructii si demolari. Cel de-al cincilea proiect denumit Info-Panciu vizeaza introducerea de info chioscuri prin care cetatenii din Panciu sa afle toate activitatile administratiei locale.

Sursa: Portalul National de Administratie Publica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.