Curs: Puncte cheie in completarea unei cereri de finantare pentru IMM/ONG

Camera de Comert si Industrie a Romaniei impreuna cu S.C. Euro Management Grup SRL, organizeaza cursul cu tema “Puncte cheie in completarea unei cereri pentru a obtine finantare din fonduri structurale si identificarea celei mai potrivite surse de finantare pentru IMM-ul/ONG-ul pe care il conduceti”.

Scopul este de a-i familiariza pe participanti cu formatul unei cereri de finantare utilizata pentru atragerea de fonduri europene precum si cu regulile ce trebuie avute in vedere atunci cand se completeaza o astfel de cerere.

In cadrul cursului vor fi prezentate urmatoarele aspecte: modul de administrare a fondurilor alocate Romaniei, de Uniunea Europeana regulile generale valabile pentru toate programele de finantare disponibile, regulile specifice pentru programele de finantare disponibile in acel moment si se va incheia cu discutarea fiecarui set de informatii ce trebuie furnizat finantatorului prin intermediul cererii de finantare, inclusiv anexele acesteia (Plan de Afaceri, Studiu de Fezabilitate, Studiu de piata, etc.).

La sfarsitul acestui wokshop participantii vor sti care sunt principalele probleme pe care le poate ridica completarea unei cereri de finantare si care este abordarea recomandabila pentru a avea succes in obtinerea finantarii.

Cursul se adreseaza persoanelor implicate in conducerea IMM-urilor/ONG-urilor sau responsabile cu atragerea de noi surse de finantare si de noi oportunitati.

Perioada de desfasurare:
29 – 31 octombrie 2007, intre orele
9:00 – 17:00.

Locul desfasurarii cursului: Sediul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Bd. Octavian Goga nr.2, sector 3, Sala Oltenia, intrarea E, tronson 3, etaj 6.

Pentru mai multe detalii:

Tel: 3190155

E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.