Judetul Vaslui risca sa piarda o finantare de 6 milioane lei

Judetul Vaslui risca sa piarda aproximativ 6.000.000 lei alocati pentru intretinerea si reparatia drumurilor judetene, din cauza vremii nefavorabile din ultima perioada, care a dus la tergiversarea lucrarilor. Vicepresedintele Consiliului Judetean (CJ) Vaslui, Vasile Mihalachi, a precizat ca banii au fost alocati in urma cu doua luni si trebuie cheltuiti pana la sfarsitul anului, in caz contrar, sumele neutilizate revin la bugetul de stat.

Licitatiile s-au desfasurat greoi si intr-un interval lung de timp si acum s-a ajuns in situatia de a nu putea cheltui toti banii pana la sfarsitul anului. Pentru o mobilizare cat mai eficienta a firmelor care au castigat licitatiile pentru efectuarea lucrarilor, s-a hotarat ca zilnic, cate un salariat al Directiei Tehnice din cadrul CJ sa monitorizeze cate un segment de drum, aflat in reparatii. Astfel, acestia vor raporta stadiul executarii lucrarilor si, de asemenea, vor verifica calitatea materialelor folosite.

La nivelul judetului Vaslui au fost deschise 20 de puncte de lucru, dintre care la doua, lucrarile sunt mult intarziate din cauza drumurilor de pamant afectate de ploile abundente din ultimile zile.

Sursa: The Money Channel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.