ODIMM este in cautarea unor parteneri romani

Organizatia pentru Dezvoltarea Sectorului Intreprinderilor Mici si Mijlocii (ODIMM) din Republica Moldova este unica organizatie din Republica Moldova creata pe langa Ministerul Economiei si Comertului, investita cu functii de implementare a politicilor si programelor de sustinere a sectorului IMM, desfasurand activitatea in colaborare cu ministerele, alte autoritati administrative centrale si autoritatile administratiei publice locale, agentii economici din Moldova si din strainatate.

Obiectivul organizatiei este de a incuraja formarea si dezvoltarea IMM competitive si inovative, precum si de a imbunatati mediul de afaceri aferent sectorului. Intru atingerea acestui obiectiv, ODIMM participa la licitatia de proiecte in cadrul programului PHARE/TACIS de Vecinatate Romania – Rep.Moldova 2004-2006 (termen limita pentru partea Moldovei este 15 februarie 2008).

Intru elaborarea si implementarea proiectelor cu impact transfrontalier, ODIMM este in cautarea unor parteneri romani, cu scopul participarii la licitatia de proiecte pentru programul PHARE/TACIS pe prioritatea Dezvoltarea economica si sociala , masura: dezvoltarea economica locala.
Organizatiile cointeresate in lansarea unui proiect cu ODIMM in cadrul programului dat, sunt rugate sa contacteze ODIMM pentru detalii despre proiecte, si orice alte informatii suplimentare.

Date de contact:

Olga Melniciuc

Coordonator Principal

Direcia Planificare, Coordonare si Monitorizare a Programelor

Tel. contact: +373 22 22 53 80

Email: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.