Bacau: O noua sucursala FNGCIMM SA-IFN

O noua sucursala a FNGCIMM SA-IFN, cu competente largite, va facilita accesul IMM-urilor din judetele Bacau, Neamt si Vaslui la credite bancare, finantari si consultanta financiara.

Performantele atinse de catre reprezentanta Bacau a Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri au determinat transformarea acesteia in sucursala teritoriala. Astfel, pana in prezent, 260 de IMM-uri, din domenii diverse, au beneficiat de serviciile Sucursalei Bacau a FNGCIMM SA. Au solicitat garantiile Fondului firme care isi desfasoara activitatea preponderent in: comert, agricultura si silvicultura, prelucrarea lemnului, industria alimentara, constructii, transporturi si industria textila.

In anul 2007, numarul de garantii acordate a crescut de aproape 4 ori fata de anul precedent. Valoarea garantiilor la sfarsitul anului 2007 se ridica la suma de 15,873 milioane euro, cu peste 55% mai mult fata de perioada anterioara.

Aceste rezultate se datoreaza dezvoltarii si consolidarii parteneriatelor cu sucursalele locale ale bancilor comerciale, pe fondul cresterii increderii sistemului bancar, la nivel national, in capacitatea FNGCIMM SA-IFN de a sustine proiecte de afaceri viabile si de a fi un partener de incredere din perspectiva impartirii riscului de credit.

Cu competente largite, noua sucursala a FNGCIMM SA-IFN va facilita accesul IMM-urilor din judetele Bacau, Neamt si Vaslui la credite bancare, finantari si consultanta financiara. Clientii sucursalei Bacau vor beneficia de toate produsele din portofoliul FNGCIMM SA, de la garantiile acordate IMM-urilor, in completarea garantiilor proprii, pentru creditele acordate de bancile comerciale, pana la finantarile directe sau cofinantarile pentru investitii sau capital de lucru si finantarile speciale destinate sustinerii dezvoltarii turismului si activitatilor de export sau leasing.

Aplicantii pentru accesarea fondurilor europene din judetele arondate Sucursalei Bacau vor putea beneficia si de produsele financiare special concepute de FNGCIMM SA pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene – “Fin Consult”, “Fin Invest” si Garantiile acordate beneficiarilor de finantari din fonduri europene.

Sediul Sucursalei Bacau se afla in strada Pictor Aman nr.94C, et.3, Bacau, jud. Bacau, tel. 0234/511795, 0730015130. E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.