Onestiul, mai bogat cu aproape un milion de euro

La sfarsitul lui 2007, bugetul local al municipiului Onesti a inregistrat un excedent de 2,88 milioane de lei noi, din care s-a constituit fondul de rulment pentru 2008.

Primarul Onestiului a propus ca fondul de rulment sa fie folosit pentru finantarea de investitii aflate in derulare, cum ar fi Catedrala Ortodoxa “Pogorarea Sfantului Duh”, monumentele “Voievodul” si “Regina Maria”, Biserica “Maria Magdalena” sau Sala polivalenta “Nadia Comaneci”, precum si pentru achizitionarea a patru tractoare cu remorca, doua buldoexcavatoare si un utilaj antiderapant.

Consilierii au aprobat proiectul, dar unii dintre ei ar fi preferat sa se precizeze valoarea sumelor defalcate pentru fiecare investitie in parte si esalonarea finantarilor pe parcursul anului. De asemenea, consilierul Stefan Martin a solicitat ca, din fondul de rulment, sa fie achizitionat si un sistem de inregistrare audio a sedintelor de consiliu, iar Mircea Cetean a propus sa fie cumparata o cisterna pentru apa potabila, in caz de urgenta.

Sursa: Romania Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.