Fonduri europene pentru intarirea capacitatii institutionale a Directiei Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule

La sfarsitul anului 2007 s-a semnat contractul de twinning light cu Germania “Intarirea capacitatii institutionale a Directiei Permise de Conducere si Inmatriculari Vehicule”, parte a programului PHARE National 2005, finantat de Uniunea Europeana.

Beneficiarul acestui proiect este Ministerul Internelor si Reformei Administrative – MIRA – Directia regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor, autoritate competenta atat in domeniul examinarii persoanelor care doresc sa obtina permis de conducere, cat si in emiterea si evidenta permiselor de conducere si a certificatelor de inmatriculare.

Autoritatea de implementare pentru acest proiect este Ministerul Transporturilor. Valoarea contractului este de 200.000 Euro si reprezinta in totalitate fonduri nerambursabile PHARE.
Obiectivul proiectului este implementarea acquisului comunitar si a bunelor practici in domeniul pregatirii si atestarii examinatorilor, precum si a desfasurarii activitatii de examinare in vederea obtinerii permisului de conducere.Proiectul are ca termen de finalizare luna mai 2008.

Sursa: Ministerul Transporturilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.