Ghidului Solicitantului pentru energie eficienta si durabila

Documentul reprezinta o versiune de lucru a “Ghidului Solicitantului” in cadrul Programului Operational Sectorial – Cresterea Competitivitatii Economice, Axa Prioritara 4 – “Cresterea eficientei energetice si a securitatii furnizarii in contextul combaterii schimbarilor climatice”, Domeniul major de interventie 4.1. “Energie eficienta si durabila (imbunatatirea eficientei energetice si dezvoltarea durabila a sistemului energetic din punct de vedere al mediului) – Operatiunea indicativa “Sprijinirea investitiilor in extinderea si modernizarea retelelor de transport al energiei electrice, gazelor naturale si petrolului, precum si ale retelelor de distributie a energiei electrice si gazelor naturale, in scopul reducerii pierderilor in retea si realizarii in conditii de siguranta si continuitate a serviciului de transport si distributie” – numai pentru partea de transport.

Publicarea in aceasta varianta are ca scop informarea si familiarizarea potentialilor solicitanti cu conditiile de accesare a finantarii din cadrul acestei operatiuni indicative a Axei prioritare 4 din POS CCE.

Varianta finala a ghidului va fi pusa la dispozitia tuturor celor interesati odata cu lansarea oficiala a acestuia.

Propunerile, sugestiile si opiniile privind proiectul de ghid se primesc pana la data de 26 februarie 2008 la Ministerul Economiei si Finantelor, Directia de Politica Energetica, Organismul Intermediar pentru Energie – Calea Victoriei nr. 152, sector 1 – Bucuresti, Fax: (004) 021. 202.53.92 si la adresa de e-mail:
[email protected]

Ghidul Solicitantului

Sursa: Organismul Intermediar pentru Energie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.