Lansarea proiectului Phare CES Reabilitare retea alimentare cu apa potabila in statiunea turistica Tg. Ocna

Tg. Ocna, PHARE CES, fonduri europene, obiectiv, grup-tinta

Valoarea totala a proiectului este de 860.449,37 euro, din care 765.799,94 euro reprezinta Grantul de la Uniunea Europeana iar diferenta de 94.649,43 euro contributia beneficiarului local la cheltuielile eligibile, la care se adauga cheltuielile neeligibile.

Obiectivul specific al proiectului consta in imbunatatirea sistemului de alimentare cu apa destinata consumului public in zona centrala a statiunii turistice Trgu Ocna, in vederea cresterii posibilitatilor de investitie si valorificarii potentialului turistic existent.

Grupul tinta este alcatuit din cei 6.151 consumatori deserviti in prezent, 172 de unitati economice si 16 institutii din orasul Targu Ocna racordate in prezent de reteaua publica de alimentare cu apa potabila.

Lansarea proiectului este marcata prin organizarea unei conferinte de presa la sediul Primariei Tg. Ocna, in data de 10 septembrie 2009, la orele 13.00.

“Beneficiarii acestui proiect vor fi atat utilizatorii actuali ai retelei de distributie a apei potabile cat si 1098 de locuitori care actualmente nu sunt bransati la retea, dar si cei aproximativ 5.000 de turisti care sunt cazati anual in statiunea turistica Tg. Ocna., a declarat Doamna Maria STAN, consilier in cadrul Primariei Tg. Ocna.

Sursa: Comunicate Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.