Seria controalelor europene a continuat

Comisia venita din partea Uniunii Europene (UE) pentru a verifica modul de implementare a proiectelor cu finantare Phare a avut o discutie cu reprezentantii Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) Iasi. Acestia s-au aratat multumiti de discutiile purtate cu membrii comisiei, precizand ca rezultatul final al raportului va fi prezentat ulterior de reprezentantii UE.

De la inceputul saptamanii, comisia a mai verificat modul de implementare a proiectelor Phare la Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Iasi, Oficiul Judetean pentru Consultanta Agricola (OJCA) Iasi, Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA) Iasi.

Directorii institutiilor vizate au participat si la un interviu cu membrii comisiei de control, in cadrul caruia au prezentat principalele necesitati ale institutiilor pe care le conduc, precum si prioritatile de achizitie sau activitate pentru acest an. Raportul final al comisiei va fi inaintat Ministerului Economiei si Finantelor.

Sursa: Ziua Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.