Iasi: Creste numarul proiectelor europene

La Oficiul Judetean de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (OJDRP) Iasi au fost depuse 10 proiecte pentru accesarea Fondului European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (FEADR). Valoarea proiectelor depuse pana in prezent este de 3,6 milioane Euro.

Consiliul Local Dobrovat a depus un proiect de modernizare a drumului comunal, in valoare de peste 900 mii Euro. Alte noua societati comerciale si asociatii familiale din comunele Mogosesti, Deleni, Letcani, Ruginoasa, Sipote si Braiesti au depus proiecte pentru achizitionarea de utilaje agricole, in valoare de peste 2,6 milioane Euro.

Termenul-limita pentru prima sesiune de depunere a proiectelor cu finantare nerambursabila pentru proiectele din agricultura este 28 martie. Solicitanti eligibili pot fi microintreprinderile si intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri), cooperative agricole de procesare a produselor agricole, societati cooperative de valorificare, asociatii familiale si grupuri de producatori care au ca scop comercializarea produselor agricole.

Sursa: Ziua Iasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.