PNDR lansat la Zalau

Pe 7 aprilie 2008, a avut loc lansarea in teritoriu a Programului National de Dezvoltare Rurala la Zalau, judetul Salaj.

Pe parcursul vizitei, ministrul agriculturii, Dacian Ciolos, s-a intalnit cu reprezentanti din teritoriu ai agentiei de plati, ai Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, ai asociatiilor de fermieri, precum si cu prefectul judetului Salaj, domnul dr. Andrei Barbu Todea.

Cu aceasta ocazie, ministrul Dacian Ciolos, a subliniat faptul ca, in urmatorii ani se joaca rolul pe care agricultura romaneasca il va avea in Europa: putem alege sa ramanem importatori sau putem avea un rol important in agricultura comunitara. In acest sens, un rol esential il au autoritatile agricole locale, prin abordarea pozitiva a modului in care se sigura respectarea legii: au datoria de a se asigura ca informatia ajunge la timp la potentialii beneficiari si ca aceasta informatie este inteleasa de catre acestia.

In cadrul intalnirii cu reprezentanti ai grupurilor de producatori din zona, desfasurata la Liceul Agricol Simleul Silvaniei s-a discutat despre potentialul de finantarea prin PNDR, cat si despre probleme specifice zonei.

Sursa: Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.