Raiffeisen Bank ofera IMM serviciul Raiffeisen Online gratuit

Raiffeisen Bank ofera gratuit serviciul de Internet Banking pentru IMM (fara taxa de activare si fara abonament lunar). Serviciul Raiffeisen Online pentru persoane juridice a fost lansat in octombrie 2007 si are deja peste 5,500 utilizatori IMM.

Platile efectuate prin serviciul Raiffeisen Online beneficiaza de comisioane cu pana la 85% mai mici decat cele efectuate la ghiseele bancii. Un alt beneficiu pe care Raiffeisen Online il aduce utilizatorilor sai il reprezinta economia de timp, operatiunile bancare fiind efectuate direct de la sediul clientului.

Raiffeisen Online permite accesul persoanelor juridice 24 de ore, 7 zile din 7, securizat, la conturile firmei. Companiile au astfel posibilitatea sa consulte soldurile, conturile si istoricul tranzactiilor, sa efectueze plati intra si interbancare in lei (inclusiv plati facturi si plati catre trezoreria statului), plati catre anumite grupuri de furnizori (plati multiple) si plati intrabancare in valuta. De asemenea, Raiffeisen Online permite companiilor constituirea/lichidarea depozitelor in lei si valuta, efectuarea de schimburi valutare si transferuri intre conturile proprii.

Tranzactiile ordonate in week-end sunt inregistrate in prima zi lucratoare, iar cele ordonate in timpul noptii sunt procesate fie imediat, fie a doua zi dimineata, in functie de specificul acestora.

Sistemul de criptare SSL la 128 biti asigura o securitate sporita a tranzactiilor efectuate. Accesul este individual, cu precizarea nivelului de autoritate prin sistem de parole individuale atat pentru conturile societatii, cat si pentru tipurile de tranzactii.

Informatii despre produsele destinate partenerilor din segmentul IMM se pot obtine sunand numarul de telefon dedicat: 021/302.91.41.

Raiffeisen Bank ofera o gama completa de servicii si produse de calitate pentru persoane fizice, IMM si companii mari. Banca are peste 2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 120.000 IMM) si peste 5.000 clien]i corporatii mari si medii.

Pentru informatii suplimentare:
Anca Hasegan

Tel. 306.16.21

E-mail: [email protected]

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.