AMCOR organizeaza o noua conferinta regionala de consultanta, la Constanta.

Asociatia Consultantilor in Management din Romania (AMCOR), in parteneriat cu Pletea si Asociatii, organizeaza pe data de 26 iunie, ‘Conferinta de Consultanta Constanta 2008’. Evenimentul se va desfasura la Hotel Iaki din Mamaia, si va reuni reprezentantii companiilor cheie din mediul romanesc de consultanta si training de management, care le vor prezenta companiilor regionale cateva din secretele si beneficiile consultantei de management.

Evenimentul continua seria de conferinte regionale de consultanta organizate de AMCOR si reprezinta o premiera in regiunea Constanta. Cel mai recent eveniment de profil organizat de AMCOR, este “Conferinta de Consultanta Transilvania 2008”, desfasurata la Cluj-Napoca, in luna februarie, care a inregistrat un real succes in randul companiilor locale si regionale.

La Constanta, oamenii de business din mediul local vor putea sa afle, pe parcursul celor opt sesiuni de prezentare, care sunt modalitatile pragmatice prin care consultanta si trainingul in management pot conduce la cresterea eficientei propriei organizatii.
Printre cei care vor sustine prezentari in cadrul acestui eveniment se numara atat reprezentanti ai AMCOR cat si ai companiilor cu vasta experienta in domeniu, precum: SVASTA Consult, BDO Conti Audit, Ensight Management Consulting, Project Management Solution, Omnicron Consulting, Quality Expert, Pletea si Asociatii.

“Odata cu organizarea acestei noi conferinte, facem deja al doilea pas din misiunea noastra de a informa mediul de afaceri local. Bazandu-ne pe feedback-ul pozitiv primit in urma evenimentului din februarie, de la Cluj-Napoca, suntem increzatori ca si pentru oamenii de afaceri din zona de Sud si Est a tarii vom putea aduce un plus de informatii de valoare care sa ii ajute, pe de o parte sa inteleaga care sunt beneficiile masurabile ale consultantei si trainingului in afacerea lor si, de ce nu, cum trebuie sa selecteze si sa utilizeze aceste servicii de consultanta”, a declarat Mihai Svasta, presedintele AMCOR.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.