Prima licitatie de proiecte in cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor in parteneriat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Lucrarilor Publice din Bulgaria, lanseaza prima licitatie deschisa de proiecte pentru cele trei axe prioritare din cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013.

Termenul limita pentru depunerea proiectelor este 15 septembrie 2008. Suma totala alocata pentru aceasta licitatie este de peste 16 milioane euro.

Domeniile in care se pot depune proiecte sunt: mediu, transporturi, tehnologia informatiei si comunicatiilor, dezvoltare economica si sociala. Aceasta prima licitatie deschisa de proiecte se adreseaza proiectelor care nu necesita investitii: realizarea de studii si strategii, schimburi de experienta, consolidarea parteneriatelor, organizarea de evenimente etc.

Suma maxima acceptata pentru un proiect in cadrul acestei prime licitatii este de 1,5 milioane euro, reprezentand contributia nerambursabila de la Fondul European pentru Dezvoltare Regionala si cofinantarea de la bugetele de stat ale Romaniei si Bulgariei.

Pentru aceasta licitatie pot depune proiecte autoritati publice (locale, regionale sau centrale), ONG-uri, universitati si institute de cercetare.

Pentru intrebari suplimentare va rugam sa va adresati la adresa de email [email protected].

Sursa: Ministerul Dezvoltarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.