Uniunea Europeana sustine dezvoltarea resurselor umane

Proiectul “Retea de dezvoltare a resurselor umane”, implementat de Asociatia “Sprijiniti copiii” Alba Iulia continua cu succes seria activiatilor propuse in vederea dezvoltarii competitivitatii si adaptabilitatii fortei de munca din 7 societati comerciale din judetul Alba.

Finantat de Uniunea Europeana prin Programul PHARE 2005 CES – DRU si bazat pe un parteneriat incheiat cu SC Profi Expert Cugir, proiectul urmareste cresterea potentialului economic si social in 7 societati comerciale din judetul Alba: SC Profi Expert SRL, SC Finnotex SRL; SC StaffColection SRL; SC FinnoStyle SRL; Sc Supremia Grup SRL, Sc Dacia SA si SC Ulpia Traiana SRL.

Majoritatea activitatilor planificate si realizate raspund nevoilor identificate in randul salariatilor din cadrul societatile comerciale tinta si se constituie prin desfasurarea cursurilor de calificare si perfectionare in ocupatiile: confectioner produse textila, tehnician in industria textila – pielarie, lucrator in comert, dezvoltarea muncii in echipa si motivarea personalului; Leadership; dezvoltarea relatiilor cu clientii.

Absolventii cursurilor de calificare vor primi certificate recunoscute de MMESF si MEC, respectiv vor fi calificati 44 de confectioneri produse textile, 20 de tehnicieni in industria textila – pielarie, 60 de lucratori in comert. La cursurile de specializare participa peste 90 de angajati care vor primi diplome cu recunoastere de catre societatile de unde provin cursantii. Cursurile de specializare se adreseaza celor care sunt permanent interesati de imbunatatirea abilitatilor pentru a conduce si administra cu succes companiile in care lucreaza cu scopul cresterii afacerilor, dezvoltarii si motivarii resurselor umane pe care le au in subordine.

Proiectul este in concordanta cu obiectivele si prioritatile Programului Phare 2005 Coeziune Economica si Sociala, contribuind astfel la implementarea in Regiunea Centru a PND 2007-2013, a “Strategiei Nationale de Ocupare 2004-2010 si a “Planului Regional de Actiune pentru Ocupare”.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.