ProCredit Bank a deschis doua noi sucursale in Calarasi si in Slatina

pro credit romania

ProCredit Bank a deschis doua noi sucursale: in Calarasi si in Slatina. Sucursala din Calarasi poate fi gasita pe str. Bucuresti, nr. 167, iar locatia din Slatina pe Str. Primaverii, nr. 7. Ambele ofera clientilor o gama larga de servicii financiar–bancare care se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Banca are in prezent 39 de locatii operationale in Bucuresti si in tara.

Cele doua locatii nou deschise ale ProCredit Bank ofera clientilor sai atat servicii bancare, incepand de la conturi curente, depozite la termen, depozite pentru pensionari, planuri si conturi de economii, carduri de debit VISA si Maestro, cat si o gama variata de produse de finantare ce se adreseaza afacerilor foarte mici, intreprinderilor mici si mijlocii si producatorilor agricoli.
Toate produsele de creditare din oferta ProCredit Bank au fost create pentru a acoperi categorii diverse de nevoi de finantare ale clientilor.

Astfel, ProCredit Bank pune la dispozitia clientilor credite pentru investitii, linii de credit pentru capital de lucru, credite pentru capital de lucru si pentru nevoi multiple pe termen scurt si mediu, descoperiri de cont pentru acoperirea nevoilor de lichiditati, scrisori de garantie bancara si acreditive.

“Cele 2 noi sucursale deschise fac parte din strategia de extindere a retelei de locatii a ProCredit Bank pentru anul 2008. Am venit in Slatina si in Calarasi pentru a sustine micii producatori agricoli, afacerile foarte mici si pentru a fi mai aproape de clientii nostri. Vom continua sa ne extindem in orasele unde exista un potential de afaceri ridicat si intentionam ca pana la sfarsitul anului sa mai deschidem inca cel putin 2 sucursale.” a declarat Asmus Rotne, Director General Adjuct ProCredit Bank.

Despre ProCredit Bank

ProCredit Bank este o banca orientata spre dezvoltare, a carei misiune este sa ofere servicii excelente clientilor si o gama larga de produse bancare. In operatiunile de creditare, ProCredit Bank se concentreaza asupra afacerilor foarte mici si intreprinderilor mici si mijlocii, fiind convinsa ca aceste afaceri creeaza cel mai mare numar de locuri de munca si au o contributie vitala in cadrul economiilor in care opereaza.

Spre deosebire de alte banci, ProCredit Bank nu promoveaza creditele de consum. In schimb se angajeaza sa puna la dispozitia clientilor, produse si servicii bancare in mod responsabil prin construirea unei culturii a economisirii si prin stabilirea unei relatii cu clientii de lunga durata.

Actionarii nostri asteapta o rambursare sustinuta a investitiilor, dar nu sunt interesati in principal de maximizarea profitului pe termen scurt. Investim masiv in instruirea personalului nostru, pentru a crea si a mentine o atmosfera de lucru placuta si eficienta si pentru a furniza servicii prietenoase si competente clientilor nostri.

ProCredit Bank sprijina afacerile clientilor sai in cel mai eficient mod, la standardele internationale ale bancii. Fiind o banca full-service, ProCredit Bank Romania ofera clientilor sai – persoane fizice si juridice – mai multe optiuni de depozite in conditii avantajoase.

In Romania, ProCredit Bank a fost Infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare de renume international, cum ar fi: BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii), si IPC. Aceasta structura unica de actionari asigura un management stabil si prudent si o evolute dinamica a ProCredit Bank pe piata romaneasca.

Pentru mai multe informatii:
Alina Pacioianu, ProCredit Bank Romania
Tel.: 201.60.33
Fax: 305.56.63

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.