Achizitionarea serviciilor de expertiza a proiectelor finantate din Fonduri Structurale

Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI) a anuntat publicarea in SEAP a licitatiei pentru servicii de expertiza cod CPV 71319000-7, in vederea realizarii evaluarii tehnice, economice si financiare pentru evaluarea proiectelor depuse in cadrul Axei prioritare III – “TIC pentru sectoarele privat si public”, din cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE).

MCTI urmareste achizitia de servicii de expertiza tehnica, economica si financiara pe sapte loturi pentru evaluarea propunerilor de proiecte depuse in cadrul “Apelurilor de proiecte” lansate in cadrul POS CCE, Axa prioritara III. Apelurile sunt gestionate de catre Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale (OIPSI) ce functioneaza la nivel de directie generala in cadrul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.

Scopul procesului de evaluare a proiectelor este de a examina propunerile de proiecte care au trecut de etapa de verificare a eligibilitatii si de a analiza si puncta aceste proiecte (in baza unui punctaj aferent anexei privind grila de evaluare tehnico – economica din cadrul Ghidului Solicitantului pentru care a fost lansat Apelul de proiecte), urmand ca dupa evaluare si in functie de punctajul obtinut, toate proiectele sa fie aprobate de Comitetul de Selectie.

Obiectul contractului, il constituie achizitionarea de servicii de expertiza pentru evaluarea tehnica, economica si financiara, depuse de autoritati publice locale sau centrale cat si de companii private (IMM-uri).

In vederea stabilirii eligibilitatii ofertantului, MCTI solicita ca agentul economic sa faca dovada unor referinte pentru activitati similare (prestarea de activitati de consultanta sau expertiza) si resurse disponibile necesare implementarii contractului, care vor fi luate in considerare in faza de eligibilitate si de selectie.

Criteriul de atribuire a contractului / contractelor de achizitii publice este pretul cel mai mic (per proiect). Oferta tehnica si financiara se va depune separat pentru fiecare lot in parte. Documentele aferente procesului de licitatie se regasesc pe site-ul www.e-licitatie.ro la sectiunea anunturi de participare, avand numarul de ordine 64947.

Sursa: Redactie Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.