24 noiembrie – termen limita pentru achizitia de tehnologii moderne si solutii de e-business

e-crestere, finantare, imm

Valoarea finantarilor difera in functie de solicitant. Astfel, persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale, intreprinderile familiale si microintreprinderile pot primi pana la 33.450 lei, iar IMM-urile pana la 223.000 lei. Cat priveste parteneriatele formate dintr-un IMM si o universitate sau un institut de cercetare-dezvoltare, acestea pot beneficia de sume pana la 446.000 lei.

Pentru a putea obtine acesti bani, solicitantii trebuie sa depuna un proiect la sediul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, in care sa explice modul in care vor fi folositi banii obtinuti pentru retehnologizarea afacerii.

Pentru a veni in sprijinul intreprinzatorilor mai putin familiarizati cu pregatirea documentatiei de proiect, cheltuielile eligibile pentru finantare includ si costurile legate de serviciile de consultanta, care pot reprezenta pana la 20% din valoarea proiectului propus pentru finantare.

Cei interesati pot depune proiecte pana pe 24 noiembrie 2008, orele 14.00, la sediul UMP – MCTI din Bulevardul Libertatii Nr. 14, Sector 5, Bucuresti. Reprezentantii UMP pot raspunde la intrebari pe aceasta tema la adresa de e-mail [email protected] si la telefon 031 710 4020.

Sursa: Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.