Adunarea Generala a Asociatiei Consultantilor in Management din Romania

Joi, 4 decembrie a.c. la Hotelul Crown Plaza Bucuresti, a avut loc Adunarea Generala a Asociatiei Consultantilor in Management din Romania, AMCOR, eveniment in cadrul caruia a fost reconfirmata pozitia domnului Mihai SVASTA de presedinte al Asociatiei si a fost stabilita componenta echipei executive prin asumarea de catre firme importante din cadrul Asociatiei de roluri in Consiliul Director. Astfel, componenta noii conduceri executive a AMCOR este:

Mihai SVASTA (SVASTA Consult)- Presedinte

Lucian MOTIU (AGER Consulting)- Vicepresedinte

Sorin CAIAN (BDO Conti Audit)- membru CD

Robert MAXIM (ENSIGHT Management Consulting)- membru CD

Alina ALEXANDRU (ROMAIR Consulting)-membru CD

Ceilalti membri in Consiliul Director care vor indeplini rolul de coordonatori regionali in cele 7 Euro Regiuni ale Romaniei sunt:

Angelica MANEA (DAL Consulting, Iasi) – Coordonator Regiunea de dezvoltare Nord-Est

Bogdan PLETEA (Pletea si Asociatii, Constanta) – Coordonator Regiunea de dezvoltare Sud-Est

Petre-Luigi LUICAN (PROCONSULT, Targoviste)- Coordonator Regiunea de dezvoltare Sud

Marian MOCAN (EXPERT Consulting, Timisoara)- Coordonator Regiunea de dezvoltare Vest

Eusebiu BURCAs (DE KLAUSEN Consult, Cluj-Napoca) – Coordonator Regiunea de dezvoltare Nord-Vest

Calin SARCHIZ (PEGAS Sisteme de Management, Tg.Mures) – Coordonator Regiunea de dezvoltare Centru

Cristina CIMINIAN (3C TOTAL CONSULT, Bucuresti)- Coordonator Regiunea de dezvoltare Sud-Vest

Printre realizarile notabile ale AMCOR in perioada 2005-2008 se numara imbunatatirea sistemului de atestare nationala a firmelor membre (sistem ce ofera in special clientilor garantia ca firmele cu care lucreaza detin premisele necesare pentru a oferi un serviciu de consultanta in conditii de profesionalism si etica) si obtinerea de la ICMCI, International Council of Management Consulting Institutes, a dreptului de a acorda in Romania certificarea CMC-Certified Management Consultant, certificare recunoscuta international.

Pentru perioada urmatoare, pentru a-si consolida pozitia detinuta pe piata, AMCOR isi propune intensificarea comunicarii cu membrii sai si cu piata de consultanta din Romania, in special cu firmele de consultanta medii si mari, publicarea de materiale profesionale sub marca AMCOR, cresterea colaborarii cu mediul academic, initierea si derularea de activitati pentru cresterea nivelului de etica pe piata de consultanta din Romania si organizarea unui program national de formare pentru consultanti.

Despre AMCOR

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei in management.

Misiunea AMCOR este de a oferi valoare adaugata membrilor sai prin promovarea unui climat de profesionalism si etica pe piata de consultanta din Romania. AMCOR reuneste astazi peste 75 de firme, incluzand liderii pietei romanesti in acest sector. Asociatia este membru deplin in structurile europene si globale ale profesiei si anume FEACO Brussels, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta si in ICMCI, International Council of Management Consulting Institutes.

Pentru intrebari si informatii de presa va rugam contactati:

Hau Raluca,

Manager Comunicare AMCOR

Tel: +40 21 311.51.75

Email: [email protected]

Website: www.amcor.ro

Sursa: Redactia Finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.