Proiecte in valoare de peste 3,5 milioane de euro

Unul dintre aceste proiecte este deja finalizat, constituindu-se inclusiv dosarul cu cerearea de plata, la al doilea s-a ajuns in faza semnarii contractul de finantare, iar celelalte 9 proiecte urmeaza a fi selectate.

In continuare, echipa de elaborare si implementare va acorda sprijin titularilor de proiecte in vederea semnarii contractelor de finantare, a intocmirii dosarelor de achizitii si de plata, misiunea acesteia incheindu-se odata cu finalizarea cererii de plata.

In alta ordine de idei, in data de 14.01.2009, la sediul OJCA Teleorman din localitatea Alexandria, a avut loc o intalnire cu intreg personalul institutiei, prilej cu care s-a facut analiza activitatii desfasurate in anul 2008 si s-au stabilit prioritatiile pentru anul 2009.

Totodata, intrucat sesiunea de depunere a proiectelor pentru Masurile 112 si 141 se va incheia in data de 27.02.2009, s-a stabilit ca actiunea de intocmire a proiectelor pe aceste masuri sa continuie si la nivelul unor C.L.C.A.-uri, unde se gaseste o baza de date cu potentiali beneficiar.

La aceasta data s-au intocmit 4 proiecte pe masura 141, iar numarul solicitantilor este in continua crestere. (dr. Mihai STAN, OJCA Teleorman).

Sursa: Agentia Nationala de Consultanta Agricola

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.