Stopini (Letonia) si Sosnowiec (Polonia) cauta parteneri in programul “Retele de orase”

Sosnowiec.jpg

SosnowiecMunicipalitatea Stopini din Letonia (cu 10.397 locuitori, situata langa capitala Riga) cauta parteneri (municipalitati situate in aglomerari urbane, muzee locale si centre culturale ale acestor municipalitati) pentru un proiect care sa fie depus la termenul programat in septembrie 2014 in cadrul viitorului program Europa pentru cetateni, la Componenta 2 Implicare democratica si participare civica, masura 2.2 Retele de orase.

Scopul proiectului este de a consolida cunostintele si intelegerea reciproce si de a cauta asemanari intre diferite culturi europene prin cunoasterea gospodariilor traditionale, a mestesugurilor si a traditiilor.

De asemenea, localitatea Sosnowiec (Polonia) cauta parteneri (municipalitati) pentru un proiect cu titlul EmoVE – Emotions in the Prevention of Domestic Violence In Europe care sa fie depus in cadrul viitorului program Europa pentru cetateni, la Componenta 2 Implicare democratica si participare civica masura 2.2 Retele de orase.

Posibilii parteneri interesati de cooperare sunt rugati sa contacteze direct persoanele indicate in fisele de prezentare.

Documente anexate:

Prezentare proiect Stopini (PDF, En)

Prezentare proiect Sosnowiec (PDF, En)

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.