Textile and Clothing Business Labs lanseaza apelul pe anul 2018 pentru aderarea de noi asociati la comunitatea dinamica

tcbl-share-web_0.jpg

TCBL – Textile and Clothing Business Labs lanseaza apelul pe anul 2018 pentru aderarea de noi asociati la comunitatea dinamica care s-a coagulat in jurul valorilor si obiectivelor lansate de acest proiect european: https://tcbl.eu/.

Daca sunteti un antreprenor sau o companie textila cu dorinta si capacitate de inovare, care doreste sa construiasca durabil, sa exploreze modele de dezvoltare cu competitivitate crescuta si sa incheie noi parteneriate pe piata europeana, va invitam sa va alaturati comunitatii TCBL.

Pentru a beneficia de aceasta oportunitate, trebuie doar sa va inscrieti pe site-ul TCBL pana pe data de 15 aprilie si sa acordati 30 de minute din timpul dumneavoastra pentru a completa si transmite un chestionar online, relevant pentru profilul companiei dumneavoastra, nu mai tarziu de 30 aprilie.

Accesati pagina apelului de pe site-ul TCBL (https://tcbl.eu/call-associate-enterprises) si urmati procedura simpla care va va conduce catre chestionar: dupa ce v-ati inscris ( selectati 𝗟𝗼𝗴𝗶𝗻 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗧𝗖𝗕𝗟 din menu si apoi 𝗦𝗶𝗴𝗻 𝗨𝗽), dati Click pe 𝗔𝗽𝗽𝗹𝘆 si completati formularul de inregistrare pe platforma Thela. Imediat ce veti transmite formularul ( click Submit) veti fi automat inregistrat pe Thela si condus direct catre pagina chestionarului, pe care il puteti completa etapizat, pana la termenul limita, 30 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.