TotalSoft lanseaza un instrument care va schimba radical interactiunea utilizatorilor cu sistemele software de business

total_softTotalSoft, furnizorul nr. 1 de solutii ERP in Romania conform companiei de cercetare Pierre Audoin Consultans, va lansa in cadrul evenimentului Zilele Charisma, in luna noiembrie, un instrument inovativ care va schimba radical modul de interactiune al utilizatorilor cu un sistem software de business. Dezvoltat pentru a usura cautarea si filtrarea informatiilor disponibile in baza de date a unui sistem ERP, Charisma Search este o inovatie care se va extinde in cadrul tuturor produselor suitei Charisma.

Principala caracteristica este usurinta de operare si de regasire a informatiilor, permitand cautari dupa informatii partiale, cuvinte, cifre sau intervale de date. Motorul reduce drastic timpii si pasii facuti pentru accesarea informatiilor, in special in cazul bazelor de date mari care inglobeaza de regula intreg istoricul unei companii, si returneaza in maxim 100 milisecunde toate documentele care relationeaza cu criteriul de cautare. Rezultatele sunt clasificate pe intervale de timp, tipuri de informatii sau entitati. Mai mult, informatiile sunt afisate intotdeauna in limba utilizatorului, datorita unei componente care asigura transpunerea informatiei in limba predefinita.

Avantajele pe care le aduce Charisma Search utilizatorilor sunt impresionante si vor cuceri utilizatorii, indiferent ca sunt contabili, vanzatori, analisti sau manageri, din prima secunda de utilizare. Am certitudinea ca acest instrument va avea foarte multi fani si va deveni rapid cel mai utilizat instrument din Charisma”, Dan Giusca, Charisma ERP Project Manager, TotalSoft.

O prioritate de care s-a tinut cont in momentul dezvoltarii noului instrument a fost securitatea datelor. Astfel, rezultatele afisate in urma cautarii sunt corelate cu drepturile de acces ale utilizatorului, fiind afisate doar informatiile la care utilizatorul are permisiune de accesare.    

Charisma Search se inscrie in strategia TotalSoft de indreptare a produselor sale spre oferirea unei experiente unice de utilizare prin uzabilitate, mobilitate si interactiune cu aplicatiile software. Acestea sunt doar cateva dintre directiile prin care compania doreste sa fie mai aproape de beneficiarul final, utilizatorul.

Persoana de contact: Suzana Badea, Corporation Communication Manager; [email protected]; 0744.89.86.20.

Despre TotalSoft:

Cu 16 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 25 de tari, printre care UK, Germania, Austria, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica. Compania are sediul principal in Romania si subsidiare in Grecia, Bulgaria, Serbia si Qatar.

TotalSoft a devenit, conform PAC, cel mai important furnizor de solutii ERP din Romania, devansand toti ceilalti jucatori in termeni de valoare licente si servicii asociate licentelor. Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HCM sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro; www.charisma.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.