TotalSoft va deschide o reprezentanta in Varsovia, cu o investitie de peste 100.000 de euro

total_soft.jpgTotalSoft, producator local de soft si furnizor de servicii IT pentru
companii, sustine ca se va extinde in acest an in Polonia si Turcia
prin achizitia unor companii de profil, pentru care a alocat intre 40
si 60 de milioane de euro
.

"Am ales Polonia si Turcia pentru ca sunt tari in crestere. Am stabilit un buget pentru extindere de 20-30 milioane de euro pentru fiecare tara", a afirmat Liviu Dragan, directorul general al TotalSoft, companie detinuta de un fond de investitii elen. El a mai spus ca in luna iunie compania va deschide o reprezentanta la Varsovia, in Polonia, cu o investitie de peste 100.000 de euro.

"Avem deja reprezentante in Bulgaria, la Sofia, in Grecia, unde avem sapte angajati, si in Serbia. In iunie vom deschide si in Polonia, la Varsovia", a declarat Liviu Dragan, Director General TotalSoft.

In prezent, veniturile din strainatate reprezinta 34% din totalul afacerilor companiei si estimeaza ca pâna in 2014 vor ajunge la o pondere de 50%, potrivit lui Dragan.

Reprezentanta din Bulgaria a fost deschisa in luna aprilie, iar investitia se va ridica pana la finele anului la 300.000 de euro, suma care, potrivit companiei, va fi amortizata prin contractele noi incheiate pana in decembrie 2010. Pâna la sfarsitul lui 2010 reprezentanta din Bulgaria va avea 5 angajati.

TotalSoft, companie cu 360 de angajati, estimeaza o cifra de afaceri de 24 de milioane de euro in acest an fata de 19,7 milioane de euro anul trecut. Numarul angajatilor era anul trecut de 379, potrivit reprezentantilor companiei. Compania estimeaza pentru 2010 si un profit de 5,5 milioane de euro, in crestere de la 4,2 milioane de euro din 2009.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.