Un sfat pe zi V

succes.jpg

codrinpaveliucAcum cateva zile, un prieten mi-a zis ca am prea multe idei si ca ar trebui sa ii mai dau si lui cateva din cand in cand. Vorbeam de chestii banale gen ce ar trebui sa facem in viata, educatia copiilor, de ce am ales facultatea asta si nu alta, prostii de genul. Atunci el mi-a spus ca pe mine ma caracterizeaza conceptul de “idea man”.

Am decis din acest motiv sa impartasesc ideile mele prin simple sfaturi date celor care cred ca au nevoie. Fie ca e vorba de un mic ajutor in gasirea unei idei inovative de afaceri sau a unei nise pentru a te lansa, fie ca doresti consiliere in cariera deoarece nu stii ce liceu, facultate sau linie in cariera sa iti alegi. Orice problema poate fi abordata (management, marketing, comunicare, relatii internationale, lobby & advocacy, agricultura & dezvoltare rurala, finantare europeana, cercetare etc.).

Cei care doresc un sfat pot fi atat persoane fizice, cat si juridice (companii, institutii publice, organizatii non-guvernamentale, asociatii de producatori, think tank-uri etc.) indiferent de varsta, sex, nationalitate, cetatenie, localitate, etnie etc.

Ma puteti contacta prin intermediul acestui blog zilnic sau pe adresa de e-mail [email protected] Raspunsurile vor fi publicate zilnic pe acest blog. 

P.S.: va rog doar sa trimiteti un minim de detalii legate de problema/domeniul pe care doriti un sfat/ajutor (daca e nevoie de asemenea detalii).

Precum au observat unele persoane, de cateva zile am incetat sa postez articole in cadrul seriei “Un sfat pe zi”.

Am decis sa mut aceasta rubrica de pe blog in alte medii de comunicare (mail, social media etc.) tinand cont de numarul mare de solicitari primit pana in acest moment. Din 18 aprilie pana la ora 15.20 (10.05.2011), am primit 722 de mesaje care contineau intrebari punctuale la care se dorea un raspuns (+ cateva spam-uri si cereri de prietenie pe Facebook, Twitter etc.).

In continuare, voi primi intrebarile dumneavoastra pe adresa de e-mail [email protected] Veti primi raspuns in maxim 24 de ore (daca intrebarea este din agricultura, dezvoltare rurala, dezvoltare locala, finantare ne/rambursambila) sau 48 de ore (pentru alte domenii: CSR, management, educatie etc.).

Ma mai puteti contacta folosind urmatoarele detalii:

http://www.facebook.com/codrin.po

http://ro.linkedin.com/in/codrinpaveliucolariu

http://www.quora.com/Codrin-Paveliuc-Olariu

http://twitter.com/#!/CodrinPO

http://uaiasi.academia.edu/CodrinPaveliucOlariu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.