Un sfat pe zi

Acum cateva zile, un prieten mi-a zis ca am prea multe idei si ca ar trebui sa ii mai dau si lui cateva din cand in cand. Vorbeam de chestii banale gen ce ar trebui sa facem in viata, educatia copiilor, de ce am ales facultatea asta si nu alta, prostii de genul. Atunci el mi-a spus ca pe mine ma caracterizeaza conceptul de “idea man”.

Am decis din acest motiv sa impartasesc ideile mele prin simple sfaturi date celor care cred ca au nevoie. Fie ca e vorba de un mic ajutor in gasirea unei idei inovative de afaceri sau a unei nise pentru a te lansa, fie ca doresti consiliere in cariera deoarece nu stii ce liceu, facultate sau linie in cariera sa iti alegi. Orice problema poate fi abordata (management, marketing, comunicare, relatii internationale, lobby & advocacy, agricultura & dezvoltare rurala, finantare europeana, cercetare etc.).

Cei care doresc un sfat pot fi atat persoane fizice, cat si juridice (companii, institutii publice, organizatii non-guvernamentale, asociatii de producatori, think tank-uri etc.) indiferent de varsta, sex, nationalitate, cetatenie, localitate, etnie etc.

Ma puteti contacta prin intermediul acestui blog zilnic sau pe adresa de e-mail [email protected]. Raspunsurile vor fi publicate zilnic pe acest blog. Mai multe detalii despre mine AICI.

P.S.: va rog doar sa trimiteti un minim de detalii legate de problema/domeniul pe care doriti un sfat/ajutor (daca e nevoie de asemenea detalii).

Pentru probleme legate de dezvoltare rurala, programul LEADER (strategii de dezvoltare locala, Planul de dezvoltare locala, GAL-uri etc.), raspunsurile le voi publica pe http://cerere-finantare.ro/category/dezvoltare-rurala/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.