TotalSoft organizeaza Zilele Charisma

total_softTotalSoft, producatorul roman de software, parte a Global Finance, organizeaza in zilele de 17-18 noiembrie 2010, la Hotel Radisson Blu,  unul dintre cele mai importante evenimente de business din Romania, Zilele Charisma.  

Evenimentul este organizat in luna noiembrie a fiecarui an si a fost creat special pentru a reuni clientii suitei Charisma. Ajuns la a sasea editie, Zilele Charisma s-au transformat intr-un eveniment de anvergura al mediului de afaceri romanesc. Cu peste 600 de participanti confirmati, reprezentand 350 de companii nationale si multinationale, din toate sectoarele de activitate, evenimentul reuneste cea mai mare comunitate de business creata in jurul unei solutii software B2B, comunitatea Charisma.

Pe langa prezentarea celor mai importante proiecte sub forma unor studii de caz, evenimentul include sesiuni tehnice pe scenarii reale de business, in 4 sali simultan, punctand cele mai noi functionalitati adaugate portofoliului de solutii Charisma. TotalSoft va prezenta in premiera noua generatie Charisma ERP 2011, produsul fanion al companiei, dar si o serie de instrumente inovative de analiza a indicatorilor de performanta in timp real, accesati prin dispozitive mobile. Invitatii vor putea evalua singuri Charisma Analyzer si Charisma Cell Monitor, primele instrumente de business intelligence dezvoltate pe iPad.

Lansarea Charisma ERP 2011 va marca cel mai important moment din istoria de peste 10 ani a produsului. Noua solutie aduce, pe langa o schimbare tehnologica semnificativa care imbunatateste conectivitatea cu alte platforme si simplifica definirea unor fluxuri de business pe specificul fiecarui client,  si  module complet revizuite. Dintre cele mai complexe module care vor fi prezentate se disting: modulul de management al depozitelor (Warehouse Management System), care permite extinderea aplicarii sistemului si in depozite mari, si modulul de Replenishment, care transforma procesul de aprovizionare intr-un proces “inteligent”, realizat automat de sistem pe baza datelor deja existente si, mai ales, a celor pe care le cumuleaza in timp.

TotalSoft va anunta proiectele de viitor si tehnologiile pe care se vor orienta solutiile Charisma in urmatorii ani, dar si intentiile de dezvoltare internationala.

Zilele Charisma se vor incheia si anul acesta cu o petrecere destinata clientilor TotalSoft, presarata cu premii si invitati de marca, petrecere care va sarbatori atat cresterea remarcabila avuta de companie intr-un an de criza, dar si un nou an de colaborare cu partenerii sai de afaceri.

Persoana de contact: Suzana Badea, Communication Manager TotalSoft
e-mail: [email protected]
mobil: 0744898620

Despre TotalSoft:
Cu peste 15 de ani de experienta, TotalSoft este unul dintre liderii industriei IT romanesti in dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe de afaceri. Avand 1500 de clienti in sectorul privat si public din 21 de tari, printre care USA, Germania, UK, Italia sau Franta, TotalSoft detine o expertiza de necontestat in verticale ca financiar-bancar, distributie, retail, medical, utilitati, constructii, proiectare, productie, servicii sau administratie publica.

TotalSoft este partener Oracle in Romania si este formatorul si principalul promotor al profesiei de Project Management la nivel regional, pregatind deja peste 5000 de specialisti certificati international in project management.

Compania detine suita proprie de solutii software Charisma Business Suite, din care fac parte sisteme recunoscute cum ar fi Charisma ERP, Charisma HR&Payroll sau Charisma Medical Software.

TotalSoft este parte a grupului Global Finance, una din cele mai importante firme de investitii private din Europa de Sud-Est cu birouri in Atena, Bucuresti, Sofia si Belgrad. Global Finance administreaza fonduri de peste 850 milioane euro, obtinute in urma administrarii de fonduri de investitii private si imobiliare, si a realizat peste 70 de investitii de la infiitarea sa in 1991.

Pentru mai multe informatii accesati www.totalsoft.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.