Vino sa experimentezi momentul AHAA!

Descopera avantajele catorva ore de NETWORKING LIKE A PRO si alatura-te evenimentului pe care Ana-Maria Mihaila il organizeaza in data de 20 MAI 2010 la Rin Grand Hotel din Bucuresti. 

 

Cu siguranta ai auzit vorbindu-se despre networking si cat de importanta este aceasta activitate in zilele noastre. Poate chiar ti-a trecut prin cap gandul ca networkingul este folosit mai degraba de oamenii de vanzari pentru a-si largi aria de prospecti si a-si atinge astfel tintele stabilite. Ei bine, nu este asa! Networking-ul functioneaza foarte bine pentru toate liniile de business si poate fi practicat cu succes de catre toti angajatii unei companii din diferite departamente, cat si de antreprenori sau liber profesionisti pentru atingerea obiectivelor personale! Atata timp cat este practicat LIKE A PRO

 

Initierea in networking este de fapt o lectie pe care o stii deja! Este o continuare, daca vrei, a ceea ce faci zi de zi, inca de cand ai inceput sa vorbesti, sa relationezi! Pentru ca in networking despre asta este vorba!

Oameni din diferite domenii de activiate, cu pozitii diferite in companie ne intalnim si facem schimb de experiente, invatam unii de la ceilalti, invatam unii DESPRE ceilalti, descoperim idei noi despre cum ar trebui sa arate pasul urmator in dezvoltarea business-ului!

Iar asta nu este totul! Exploatarea know-howului reciproc este dublat de identificarea de noi oporunitati de colaborari, de incheierea de noi parteneriate, de aflarea de ponturi care sa aduca valoare adaugata activitatii tale!  Networking-ul insa NU este un loc in care poti sa vinzi direct!!!

 

Participantii la intalnirile extinse pe care le organizeaza Institutul de Networking in Romania numesc momentul descoperirii oportunitatilor de business “momentul ahaa”. Daca ii intrebi iti vor raspunde: “Este acel moment in care ai pus o intrebare buna, in care  te-ai imbogatit cu o informatie noua, acel moment in care ai identificat o oportunitate de colaborare pe care cu siguranta nu trebuie sa o ratezi!”.

Si momentul ahaa este experimentat cu regularitate de catre majoritatea participantilor la intalnirile extinse ale Institutului

La intervale regulate de timp, oameni cu experienta considerabila in domeniu accepta sa impartaseasca din secretele unui networking de succes astfel incat si altii sa fructifice la maximum oportunitatile pe care le ofera acest instrument veritabil de marketing!

 

In plus, networking-ul poate fi folosit, exploatat, in doua sensuri: dezvoltarea businessului in care te aflii, dar si dezvoltarea ta din punct de vedere profesional! Networking-ul faciliteaza largirea cercului de cunostinte si de ce nu, de prieteni, deschide noi orizonturi de avansare in cariera!

 

Contacteaza organizatorii evenimentului NETWORKING LIKE A PRO si rezerva locuri pentru tine si pentru cei mai buni parteneri ai tai de afaceri.

 

Ana-Maria Mihaila

Networking Expert

 

E-mail:      [email protected]iebn.ro

Telefon:    0769.065.166

Web-site:  www.iebn.eu.com

Blog:        networking.finantare.ro

About Ana-Maria Mihaila

Fondator Institutul European de Business Networking. Cu o experienta antreprenoriala insumata de peste 20 de ani intr-o societate cu o economie in continua schimbare si alti 7 ani in Marea Britanie – loc in care ne-am si cunoscut. In 2006, dupa training-uri de networking cu experti din UK si SUA am adus networking-ul profesionist in Romania, bazat pe recomandari. In 2010 am ridicat conceptul de business networking la un alt nivel, infiintand Institutul European de Business Networking dedicat antreprenorilor, managerilor, liber profesionistilor si chiar celor care doresc sa devina antreprenori la un moment dat. Consideram ca trei dintre cele mai importante elemente ale unui om de afaceri sunt timpul, relatiile si informatiile pe care le are. Tinand cont de aceste aspecte, am inceput sa dezvoltam conceptul de Business Networking in Bucuresti si mai apoi in Moldova, acest Sistem oferind scena perfecta oamenilor de afaceri in care sa se imbine informatia cu relatiile intr-un timp relativ scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.