Bani nerambursabili pentru proiecte sportive, culturale, artistice sau educative de la primaria Constanta

bani_plic.jpg

bani_luatiPrimaria Municipiului Constanta va acorda, in acest an, fonduri financiare nerambursabile, pentru a sustine proiecte sportive, culturale, artistice sau educative.

Pot beneficia de fonduri cluburile sportive de drept privat si asociatiile pe ramura de sport judetean, activitatile nonprofit de interes general, actiunile sau programele culturale de interes public general si actiunile din domeniile cultural, artistic si educativ pentru toate varstele, in conformitate cu prevederile bugetare pentru anul 2016. Sumele nerambursabile ce vor putea fi alocate sunt in cuantum total de 6.760.000 de lei.

Din acest total, programul anual de finantari neramburabile pentru sustinerea proiectelor cluburilor sportive de drept privat si ale asociatiilor pe ramura de sport judetean prevede suma de 620.000 de lei.

Pentru activitati nonprofit de interes general, actiuni sau programe culturale de interes public general si pentru actiuni din domeniile cultural, artistic si educativ pentru toate varstele, programul anual isi propune sa acorde finantari nerambursabile in cuantum total de 6.140.000 de lei.

Atribuirea contractelor de finantare nerambursabila se va face pe baza de selectie de oferte de catre comisii numite prin dispozitie de primar, in limita fondurilor publice alocate programelor aprobate anual in bugetul Primariei Municipiului Constanta.

Orice persoana fizica sau juridica are dreptul de a propune un proiect cu conditia incadrarii in conditiile de participare, calificare, eligibilitate, inregistrare, capacitate tehnica si capacitate financiara stabilite de reglementarile legale in vigoare si in limita fondurilor publice aprobate. Programul anual va cuprinde mai multe sesiuni de selectie a ofertelor.

Sursa: evenimente-constanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.