Brezoi: Programul Romania Start-up va fi lansat pana la finalul anului, iar celelalte programe nationale vor fi lansate la inceputul anului 2015

calendar-POSCCE1.jpg

calendarIn primele cinci luni de la lansarea programului Romania Hub, aproximativ 5.000 de persoane au beneficiat, in cadrul sesiunilor organizate, de asistenta, consiliere antreprenoriala si mentorat. In plus, secretarul de stat in DIMMMAT, George Brezoi, promite ca pana la sfarsitul anului 2014 va fi lansat si programul Romania Start-up, iar la inceputul lui 2015 vor fi lansate celelalte programe nationale cu finantare de la bugetul de stat.

Romania Hub este un program fara buget, nu am cheltuit niciun leu pentru acest program (de la bugetul de stat – n.r.). De aceea am incheiat 75 de protocoale cu universitati, mediul de afaceri, institutii publice, am avut peste 5.000 de participanti la cele 105 evenimente. Am mers in principal catre studenti, am reusit sa ne promovam toate programele – cele patru programe pentru firme start-up (nou-infiintate – n.r.), programul pentru locuri de munca subventionate pentru absolventi si altele. Am reusit sa mergem catre ei in mod direct“, a declarat George Brezoi.

Mai multe detalii: http://jurnalul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.