BT Mic: Finanţare de 7 milioane Euro pentru întreprinderile micro şi mici

bani-afacere-subventii.jpg

Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE) a acordat companiei BT Microfinantare (BT Mic), membră a Grupului Financiar Banca Transilvania, un al doilea împrumut în lei, echivalentul a 7 milioane euro, pentru extinderea accesului la finanţare pentru întreprinderile micro şi mici din ţară.

BT Mic este o companie care susţine prin finanţări companiile mici, un segment cu mare potenţial în România şi un factor cheie în ceea ce priveşte ocuparea forţei de muncă şi creşterea economică. Compania a fost înfiinţată în 2016 şi a devenit cea mai mare instituşie de microfinanţare din România, susţinând până acum peste 10.000 de antreprenori.

Christoph Tiskens, preşedintele Consiliului de Administratie EFSE, declară: „Suntem mândri să susţinem BT Mic. EFSE recunoaşte rolul crucial pe care îl au companiile micro şi mici în dezvoltarea economiei României, iar noua facilitate de credit va permite BT Mic să ofere finanţare pentru peste 800 de companii, în moneda locală, protejându-le astfel de riscul valutar”.

Cristina Sindile, CEO BT Mic, afirmă: „EFSE ni s-a alăturat în această calatorie de mai bine de un an, iar acum suntem bucuroşi să anunţăm extinderea colaborării. Împaărtăşim aceeaşi viziune, avem aceleaşi obiective în ceea ce priveşte sectorul companiilor micro şi mici… Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.