Consultare publica privind posibile actiuni ale UE pentru abordarea dificultatilor legate de accesul la protectia sociala pentru toate formele de ocupare a fortei de munca

consultant1.png

Comisia europeana a deschis pana la 15 ianuarie 2018 o consultare publica privind ocuparea fortei de munca si protectia sociala. Initiativa insoteste „Pilonul european al drepturilor sociale prezentat in 26 aprilie 2017”.

Titlu: „Consultare publica privind posibile actiuni ale UE pentru abordarea dificultatilor legate de accesul la protectia sociala pentru toate formele de ocupare a fortei de munca in contextul pilonului european al drepturilor sociale”

Grup tinta: Publicul larg si toate partile interesate, in special organizatiile care au un interes in aspectele ce tin de protectia sociala, precum: guvernele, autoritatile publice, societatile comerciale.

Participarea la consultare se poate face pe pagina oficiala in romana: https://ec.europa.eu/eusurvey/ runner/c50f4bbb-1eaa-4a84- 82c0-fa71876f6354?draftid= 33367ae6-d7fa-45ff-8e9c- 736ad9a1c723&surveylanguage=RO .

Contact pentru detalii si nelamuriri: Directia Generala „Ocuparea Fortei de Munca, Afaceri Sociale si Incluziune”, Comisia Europeana, unitatea C2: Modernizarea sistemelor de protectie sociala: EMPL-ACCESS-SOCIAL-PROTECTION- [email protected]

Transparenta datelor: organizatiile care doresc sa raspunda la aceasta consultare sunt invitate sa ofere publicului informatii relevante in ceea ce le priveste, inscriindu-se in Registrul de transparenta al UE si sa-si asume codul de conduita aferent. in cazul in care organizatia nu este inregistrata si nu doreste sa faca acest lucuru pentru moment, contributia sa va fi publicata separat de cele ale organizatiilor inscrise in registru.

Sursa: UNCJR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.