Doua noi fonduri de investitii in startupuri de criptomonede si blockchain

Criptomonede.jpg

Aproape 200 de milioane de dolari urmeaza sa fie investiti in startupuri care activeaza in zona criptomonedelor si in general a tehnologiei blockchain, cea care sta la baza bitcoin, prin doua noi fonduri de investitii de capital de risc anuntate, zilele acestea, in America, respectiv in Coreea de Sud.

Firma de investitii in domeniul asset-urilor digitale Pantera Capital, din San Francisco, intentioneaza sa strânga un fond de pâna la 175 de milioane de dolari. Pantera Capital a raportat deja la autoritatea americana de supraveghere financiara (SEC) angajamente de peste 71 de milioane de dolari de la 90 de potentiali investitori. Acesta ar fi al treilea fond de investitii in domeniul cripto pe care l-ar finaliza firma, primele doua fiind mult mai mici, de 13 milioane de dolari, respectiv 25 de milioane.

De asemenea, compania japoneza de mesagerie pe mobil Line a anuntat lansarea unui fond de 10 milioane de dolari, „unblock ventures ltd.”, pentru investitii in tokenuri, cu posibilitatea de extindere in functie de viitoarea crestere a pietei blockchain.

Sursa: Startupcafe.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.