Premiu de 2.000 de euro si oportunitati de investitii la o competitie romaneasca de startupuri tech

Bani-pixabay.jpg

Antreprenorii din Romania, cu startupuri si alte mici firme din domeniul tehnologiei, pot obtine un premiu de 2.000 de euro si oportunitati de investitii de la companii mari, intr-o competitie romaneasca de idei de afaceri, la care au inceput inscrierile.

Antreprenorii se pot inscrie gratuit, online la competitia Startech Factory, AICI, pana pe 7 septembrie 2018, au anuntat organizatorii.

Pot participa mici afaceri din domeniul tehnologiei, aflate in primii 2 ani de activitate, cu maximum 10 angajati si o cifra de afaceri de pana la 150.000 de euro pe an. Sunt cautate startupuri care detin deja cel putin un MVP (produs minim viabil) si care au nevoie de investitii, mentori si clienti noi.

In urma aplicatiilor online, se vor selecta 22 de mici afaceri care vor avea ocazia sa-si prezinte ideea de business in fata a 9.000 de profesionisti in zona de startupuri de la salonul Internet&Mobile World 2018, care va avea loc la Romexpo Bucuresti, in 3-4 octombrie. Dintre acestea, vor fi selectate 7 startupuri care vor urca pe scena principala a IMWorld si vor sustine sesiuni de pitching in fata potentialilor investitori.

Unul dintre startupuri va primi un premiu cash de 2.000 de euro.

Participarea micilor afaceri la competitie nu implica nicio taxa pentru acestea, precizeaza Startech Factory.

Printre partenerii si sponsorii competitiei se numara companii ca: Raiffeisen Bank, Ipsos, Cegeka, Renault, Glovo.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.