Emil Dumitru, presedintele Pro Agro: Impozit zero pentru persoanele fizice, pentru cinci ani, pentru inregistrare fiscala

companii.jpg

Emil Dumitru, presedintele Federatiei Nationale Pro Agro, a declarat la conferinta “MEDIAFAX TALKS about Producatorii Romaniei” ca, pentru inregistrarea fiscala a persoanelor fizice acestea ar trebui scutite de impozit pe cinci ani.

“In loc sa facem valoare adaugata, exportam grau si porumb si, culmea, importam carne. Sa nu mai facem politici agrare, ci politici agricole. Trebuie sa oferim o alternativa viabila celor din mediul rural si sa nu mai facem o agricultura de subzistenta”, a declarat Emil Dumitru, presedintele Federatiei Nationale Pro Agro, la conferinta “MEDIAFAX TALKS about Producatorii Romaniei”.

Acesta a atatat ca polonezii au reusit sa faca politici astfel incat accesarea fondurilor UE sa fie legata de valoarea adaugata. “Fiindca singura sansa a agriculturii este sa acceseze fondurile UE. si nu au reusit sa-i facem pe fermieri sa se asocieze si sa reusim sa fim competitivi”, a spus Dumitru.

“Ar trebui ca persoanelor fizice sa le dam taxe si impozite zero pentru cinci ani si sa-i inregistram fiscal. Cred ca ministrul de finante va face o analiza serioasa la sfarsit de an pe bugetul Ministerului Agriculturii. Europa cu doua viteze se contureaza, se apropie viitoarea Politica Agricola Comuna si trebuie sa ne conturam prioritatile”, a adaugat presedintele Federatiei Nationale Pro Agro.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.