Femeile in Afaceri

 

INTERREG III Bavaria-Austria

Acest proiect, realizat intre anii 1998 si 2000, sub egida Initiativei Comunitare INTERREG III, s-a axat pe femeile din regiunea de granita Salzburg-Bavaria.

Obiectivul centrului de consiliere “Femeile in Afaceri” din Salzburg a fost de a promova oportunitati egale, sprijinirea initiativelor antreprenoriale si incurajarea cooperarii transnationale si crearea de noi locuri de munca.

Femeile au tendinta de a pune bazele unor mici intreprinderi, preferand anumite sectoare fata de altele si necesita, in mod normal, o cantitate de capital mai mica. Unul dintre principalele motive pentru o femeie sa-si infiinteze propria afacere este dorinta si nevoia de a impaca interesele profesionale, cele familiale si cele personale.

Centrul “Femeile in Afaceri” a ajutat la crearea de numeroase intreprinderi noi si, datorita cooperarii la nivel regional, national si international, s-a stabilit el insusi ca un important centru pentru contactare, comunicare, competente si training ulterior in dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale ale femeilor.

Cost total: 295 400 euro
Contributia UE: 147 500 euro

Contact
Verein Frau & Arbeit
Daniela, Diethor
Franz-Josef-Strasse 16
A – 5020, Salzburg
Österreich
Tel.: +43 662 880723
Fax: +43 662 880723 15
E-Mail: [email protected]

Sursa: Comisia Europeana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.