Firmele românești vor putea solicita finanțare pentru participărea la târguri şi expoziţii până la 31 decembrie 2023

businessman_glob.jpg

Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri publică în transparență decizională proiectul Ordonanţei de urgenţă privind derularea în cadrul MEEMA a Programului de susţinere a internaţionalizării operatorilor economici români, cu finanţare de la bugetul de stat, pentru perioada 2021-2023.

“Promovarea la export a companiilor româneşti trebuie să fie adaptată realităţilor economice post-pandemie. Documentul aflat în dezbatere publică prelungește finanțarea participarii, în nume propriu, a operatorilor economici la târguri şi expoziţii cu caracter internaţional, inclusiv la cele organizate în format virtual, până la 31 decembrie 2023. Prin această modificare a cadrului legislativ urmărim o creştere reală a exporturilor şi o diversificare a structurii acestora, prin accesul sporit al exportatorilor români pe pieţele internaţionale” a afirmat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Proiectul Programului de susţinere a internaţionalizării operatorilor economici români, cu finanţare de la bugetul de stat, pentru perioada 2021-2023 poate fi consultat aici.

Sursa: Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.