Formarea angajatilor in sectoarele economice cu potential competitiv va fi finantata din fonduri europene

eugen_teodorovici_salariile_celor_care_gestioneaza_fonduri_europene_sunt_la_un_nivel_destul_de_bun_97653100.jpeg

Banii europeni vor contribui imbunatatirea competentelor angajatilor din sectoarele economice cu potential competitiv, identificate in Strategia Nationala pentru Competitivitate 2015-2020 (SNC) si Strategia Nationala de Cercetare, Dezvoltare si Inovare 2014-2020 (SNCDI).

Ministerul Fondurilor Europene, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman, lanseaza in consultare ghidul pentru finantarea de astfel de proiecte: „Imbunatatirea nivelului de cunostinte/competente/aptitudini pentru angajati”.

SNC a identificat sectoarele economice cu potential competitiv care se coreleaza cu domeniile de specializare inteligenta din SNCDI si anume: turism si ecoturism, textile si pielarie, lemn si mobila, industrii creative, industria auto si componente, tehnologia informatiilor si telecomunicatii, procesarea alimentelor si bauturilor, sanatate si produse farmaceutice, energie si management de mediu, respectiv bioeconomie, biofarmaceutica si biotehnologii.

In cadrul apelului vor putea depune proiecte organizatiile patronale, asociatii de intreprinderi, camerele de comert si industrie. Valoarea finantarii neramburabile in vcadrul unui proiect va fi de 1 milion euro.

Propunerile si sugestiile referitoare la acest ghid sunt asteptate pana la data de 2 august 2018, la adresa de e-mail: [email protected]

Sursa: fonduri-ue.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.