In cadrul celei de a doua runde a Schemei de Grant pentru Parteneriate au fost primite 79 de cereri de finantare

lista3.jpg

proiecte-comunitatiLa data de 26 iunie s-a incheiat perioada disponibila pentru depunerea cererilor de propuneri de proiecte in cadrul rundei 2 a Schemei de Grant pentru Parteneriate din cadrul Programului de Cooperare Elvetiano – Roman, Fondul Tematic pentru Parteneriate si Experti.

In cadrul acestei runde au fost primite 79 de cereri de finantare.

Aceasta schema de grant se adreseaza atat organizatiilor neguvernamentale si nonprofit cu sediul in Romania, cat si autoritatilor romane locale si centrale, institutii/agentii publice, servicii guvernamentale deconcentrate la nivel local, sindicate si patronate reprezentative si  recunoscute la nivel national, care au stabilit, la momentul depunerii cererii, parteneriat cu (cel putin) o organizatie sau institutie din Elvetia.

Suma alocata pentru acesta runda este de 3,18 milioane CHF, din care 1 milion CHF pentru granturi mici si 2,18 milioane CHF pentru granturi mari.

In prezent, cele 79 de cereri de finantare primite in termenul limita se afla in proces de evaluare a conformitatii administrative si de verificare a eligibilitatii.

In cadrul primei runde de cereri de propuneri de proiecte, lansata in 2012, au fost primite 116 aplicatii dintre care au fost finantate 14 proiecte carora li s-a alocat un buget de 2,8 milioane CHF. Lista proiectelor castigatoare din prima runda poate fi consultata aici.

Sursa: StiriONG.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.