Lansarea apelului de proiecte aferent prioritatii de investitii 6.1, dedicat zonei de Investitie Teritoriala Integrata Delta Dunarii

competitivitate-proiecte.jpg

Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a lansat, in data de 23.03.2017, apelul de proiecte nr. POR 2017/6/6.1/ITI/1, aferent Axei prioritare 6 –„Imbunatatirea infrastructurii rutiere de importanta regionala”, Prioritatea de investitii 6.1 Stimularea mobilitatii regionale prin conectarea nodurilor secundare si tertiare la infrastructura TEN-T, inclusiv a nodurilor multimodale”, dedicat zonei de Investitie Teritoriala integrata Delta Dunarii.

Status: Inactiv
Depunere pana la: 06.07.2017
Buget: 69.500.000 Euro

Obiectivele programului

Programul Operational Regional POR 201-2020 urmeaza POR 2007-2013 si este unul programele prin care Romania poate accesa fondurile europene structurale si de investitii provenite din Fondul european pentru Dezvoltare Regionala (FEDR), in perioada actuala de programare.

POR 2014-2020 este gestionat de Autoritatea de Management pentru POR din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene si a fost adoptat de Comisia europeana pe data de 23 iunie 2015. Obiectivul sau general este cresterea competitivitatii economice si imbunatatirea conditiilor de viata ale comunitatilor locale si regionale, prin sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri, infrastructurii si serviciilor, pentru dezvoltarea durabila a regiunilor, astfel incat acestea sa isi poata gestiona in mod eficient resursele si sa isi valorifice potentialul de inovare si de asimilare a progresului tehnologic.

Solicitanti eligibili

Sunt eligibile numai proiectele care au locul de implementare in zona de Investitie Teritoriala Integrata Delta Dunarii.

In utilizarea Ghidului specific, prevederile sale se vor completa, acolo unde este cazul, cu prevederile Ghidului general al POR 2014-2020, intitulat „Ghidul solicitantului – Conditii generale de accesare a fondurilor in cadrul POR 2014 – 2020”.

Activitati eligibile

Ghidul specific contine informatiile aferente axei prioritare 6 a POR 2014-2020, necesare in vederea deschiderii apelului de proiecte POR 2017/6/6.1/ITI/1, despre specificitatea proiectelor, modalitatea de completare si de depunere a cererii de finantare, conditii de eligibilitate, precum si o descriere a etapelor de verificare, evaluare, selectie, contractare a proiectelor.

Conditii de finantare

Conditiile de finantare dedicat zonei de Investitie Teritoriala Integrata Delta Dunarii nu sunt inca afisate.

Termen limita

Cererile de finantare se vor putea depune exclusiv prin intermediul aplicatiei MySMIS (disponibila la adresa web http://www.fonduri-ue/mysmis), incepand cu data de 24 aprilie 2017, pe parcursul a 12 luni.
Pentru pregatirea proiectelor este prevazuta o perioada de o luna de la data deschiderii apelului.

Sursa web: inforegio.ro

Ghidul solicitantului – Condiţii specifice de accesare a fondurilor în cadrul Apelului de proiecte nr. POR/2017/6/6.1/ITI/1

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.