MFE: Finalizarea raportului de mediu si organizarea dezbaterii publice pentru Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020

ghidul-solicitantului.jpg

raportMinisterul Fondurilor Europene, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020, anunta publicul interesat asupra disponibilizarii proiectului de program, finalizarea raportului de mediu si organizarea dezbaterii publice pentru proiectul de program propus, inclusiv a raportului de mediu.

Proiectul de program si raportul de mediu pot fi consultate si la sediul Ministerului Fondurilor Europene din Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, de luni pana vineri intre orele 10.00-16.00.

Comentariile publicului se primesc la sediul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice din b-dul Libertatii nr.12, in termen de 48 zile calendaristice de la data publicarii prezentului anunt.

Dezbaterea publica va avea loc, la sediul Ministerului Fondurilor Europene din Bucuresti, Bd. Ion Mihalache, nr. 15-17, sala de conferinte de la parter, la data de 19 ianuarie incepand cu ora 15.00.

Documente anexate:

1. Programul Operational Infrastructura Mare (pdf)
2. Raport de mediu POIM (pdf)
3. Anexe (zip)

Sursa: Ministerul Fondurilor Europene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.