Mobilizam excelenta – Burse de excelenta

gutschein.jpg

Porsche Romania lanseaza cea de-a doua editie a programului de responsabilitate sociala, Mobilizam excelenta, dezvoltat impreuna cu Fundatia Comunitara Bucuresti. Gandit ca o forma de investitie pe termen lung in comunitatea locala, programul este dezvoltat pe trei directii strategice: Design urban, Educatie urbana, Burse de excelenta si are un buget total de de 514.500 de lei.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 25.06.2016
Suma maxima: 100.000 de lei

Bursele de Excelenta sustin performanta si dezvoltarea personala si profesionala a copiilor si tinerilor si ofera burse de excelenta ca forma de sprijin material pentru stimularea tinerilor cu performante artistice sau sportive.

Cine poate aplica pentru burse

Solicitarile pot fi inscrise de sau in numele copiilor si tinerilor din Bucuresti si judetul Ilfov, intre 10 si 20 de ani, sa-si urmeze talentul si determinarea de a face performanta in  arta si design si sport.
 
Talentul artistic se poate manifesta devreme, insa dorim sa vedem si determinarea si rezultatele in folosirea talentului pentru obtinerea performantei. Ne propunem sa ajungem la copiii si tinerii cu talente artistice dovedite, pentru care performanta si determinarea de a urma o cariera in domeniu este vizibila.

Dorim sa ajungem la copiii si tinerii care practica sport de performanta si au nevoie de sprijin in formarea disciplinei de antrenamente fizice si mentale si de incurajare pentru a continua sa practice sportul si sa aiba performanta.
Nu sunt eligibili copiii si membrii de familie de gradul I si II ai angajatilor partenerilor fondului – Porsche Romania si Fundatia Comunitara Bucuresti.

Un solicitant poate inscrie o singura cerere de bursa, pe un singur domeniu.

Cheltuieli eligibile:

o   Materiale, echipament, instrumente sau alte produse necesare pregatirii solicitantului in vederea obtinerii de performante in domeniul artistic, stiintific sau in sport.
o   Cheltuieli recurente legate de studiu (ore speciale, plata antrenorilor, etc).
o   Cheltuieli de transport si cazare pentru participarea la concursuri internationale si nationale, antrenamente, tabere de antrenament, cantonamente, respectiv competitii, tabere de profil, cursuri, expozitii, concerte. In cazul minorilor, cheltuielile acoperite pot fi si cele pentru insotitori.
Solicitantii pot cere o bursa care sa acopere cheltuieli precum cele descrise mai sus in valoare de minimum 5.000 de lei si maximum 20.000 de lei, in functie de nevoile care trebuie acoperite pentru perioada octombrie 2016 – mai 2017.

Bugetul total pentru burse este de 100.000 de lei, plus finantare suplimentara in valoare de 10.000 de lei pentru bursierul cu cele mai multe voturi din partea sustinatorilor. Bursele cerute pot fi de minimum 5.000 de lei pana la maximum de 10.000 de lei, in functie de nevoile specifice ale solicitantului.

Avem incredere ca aplicantii vor solicita sumele care le sunt necesare, astfel incat sa putem oferi intre 5 si 10 burse.

Proiectele se depun pana la data de 25  iulie 2016, ora 23:59.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului

Ghidul solicitantului

 

Finantator: Porsche Romania si Fundatia Comunitara Bucuresti
Sursa: mobilizamexcelenta.ro

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.