Noi fonduri UE de 1 – 5 milioane Euro pentru afaceri private, de la productie IT si jocuri pana la haine si alimentatie

bank-note-euro-bills-paper-money-63635.jpeg

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii (IMM) romanesti vor putea obtine fonduri europene de cate 1 milion – 5 milioane de euro fiecare, in anumite conditii, pe proiecte in domenii de afaceri diverse, de la productie de programe IT si jocuri video pana la textile si alimentatie, printr-o noua linie de finantare 2.2 IMM in cadrul Programului Operational Regional (POR) scoasa, luni, in consultare publica, intr-o varianta modificata fata de ce am avut pana acum. Propunerea de Ghid al solicitantului, modelul de plan de afaceri, lista domeniilor eligibile si alte documente utile sunt disponibile online.

Ministerul Dezvoltarii Regionale scoate in consultare publica, pana pe 23 noiembrie 2018, o noua propunere de Ghid al solicitantului, pentru apelul de proiecte Prioritatea de investitii 2.2 – Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor, din POR 2014-2020.

Daca pana anul acesta, inclusiv, in linia de finantare europeana POR 2.2 IMM aveam ajutoare de minimis si ajutoare regionale de 200.000 – 1 milion de euro, in propunerea pentru noul apel de proiecte vorbim de ajutoare regionale de 1 milion euro – 5 milioane euro pe proiect.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.