PNDR: Se prelungeste sesiunea de depunere a proiectelor pentru Masura 322E

tanar_laptop.jpg

tanar_laptopAutoritatea de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala a anuntat prelungirea termenului pentru depunerea proiectelor aferente Submasurii 322 e) “Investitii privind infrastructura de broadband”, pana pe 11 aprilie 2014.

Prin aceasta masura se asigura accesul local la infrastructura de comunicatii in banda larga si realizarea investitiilor care sa contribuie la atractivitatea zonelor rurale.

“Avizarea tehnica a documentatiei privind infrastructura de broadband in spatiul rural se efectueaza de catre Institutul National de Studii si Cercetari pentru Comunicatii (INSCC) conform Procedurii de avizare, iar emiterea si transmiterea Avizului tehnic se face in minim 10 zile lucratoare de la depunerea documentatiei, in ordinea depunerii acestora. Astfel, este obligatoriu ca depunerea documentatiei la INSCC sa se faca cu cel putin 10 zile lucratoare inainte de termenul limita de depunere a proiectelor pentru aceasta sesiune”, atentioneaza Autoritatea de Management.

Anterior acestei decizii, unele firme de consultanta au reclamat ca data-limita de depunere prevazuta initial (28 martie) nu permite potentialilor beneficiari sa obtina toate documentele necesare pentru depunerea cererilor de finantare.

Reclamantii sustin ca un termen-limita de 31 mai ar fi mult mai realist, din acest punct de vedere.

Sursa: APDRP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.